Roskilde Universitet
Kommunikationsvej 1,
Bygning 42.3
4000 Roskilde

Tlf: 46 74 26 92
Chris Holmsted Larsen
(Administration)

Tlf: 46 74 38 08
Kim Christian Schrøder
(Leder)

E-mail: fmkj@ruc.dk

FMKJ er en national forskerskole, der:
• Arrangerer ph.d.-kurser på
- internationalt niveau,
• Er vært for internationale
- gæsteforskere,
• Uddeler stipendier til skolens
- studerende,
• Har indstillingsret til
- Forskningsrådet for Kultur og
- Kommunikation.

Perspectives in Organizational Culture and Communication

CBS, Copenhagen, 22-26 November 2010

Aim of the course
The course is an introduction to organizational culture and communication, emphasizing its core perspectives and inter-disciplinary roots. The course provides an invitation for students to discuss various perspectives and experiment with their applicability in empirical analysis. The course will address concepts like culture, communication, rituals, ceremonies, symbolism, discourse, identity, diversity and ethnography; theories like acculturation theory, communication theory, and discourse analysis; and themes like stakeholder analysis, organizational control, corporate social responsibility, leadership, gender studies and critical management studies.

  

Faculty
Associate Professor Ester Barinaga, Associate Professor Eric Guthey, Professor Dan Kärreman (course coordinator), Associate Professor Robyn Remke, Associate Professor Annette Risberg, Associate Professor Mette Zølner

 

Enrolment
Please send your application to Maja Dueholm (md.ikl@cbs.dk) before 19 October 2010

Registration deadline: 19 October 2010-08-30

Deadline for submission of paper is 25 October 2010

 

 

For further information: Read more here

 

Comments are closed.